Gå till innehåll
Dalarna

Premiumlägret

Premiumlägret är ett läger där deltagarna (ungdomar på högstadiet) utbildas inom skolidrott och ledarskap genom vårt eget utbildningsmaterial, UNGA LEDER UNGA. Utbildningen ger deltagarna goda kunskaper om hur föreningsliv, skolidrott och ledarskap fungerar. Målsättningen är att deltagarna utvecklar sina kvalitéer till att bli bra aktivitets- och organisationsledare, samt att de får goda kunskaper att ta med sig till skolans Skol-IF. Dessa kvalitéer är något som både stärker självförtroendet, ger långsiktig framgång och bidrar till personlig utveckling.

Utbildningen är även en stark merit att ha på CV:t när det kommer till att söka jobb i framtiden.

Förutom att ni får tillbaka ungdomar med kunskap och engagemang till ert skol-IF som kan bidra till verksamheten, är vår erfarenhet att deltagarna dessutom kommer hem från lägret med ny energi, nya erfarenheter, mod och självförtroende. Utöver Unga Leder Unga lär sig deltagarna om kamratskap, jämställdhet och inkludering samtidigt som de utmanar sig själva till att under fyra dagar kliva utanför sin komfortzon.

Titta gärna på filmen här nedanför för att förstå vad Premiumlägret innebär.

Kommentarer från deltagarna som deltog på premiumläget år 2023

 

"🥳Jag tycker att det har varit det roligaste i mitt liv🥳"

"Det var mycket bättre än vad jag trodde. Det var alltid något roligt som hände."

"Man fick lära sig mycket, testa på olika aktiviteter och träffa nya vänner för livet. Mycket bättre än förväntat och super bra arrangerar." 😀

Följ oss på Instagram:

skolidrottsforbundetdalarna

Publicerad: 2023-03-08

Senast uppdaterad: 2023-08-05