Gå till innehåll
Dalarna

STARK

För att se föreläsningarna behöver du registrera dig. Om du redan har registrerat dig kan du klicka på Logga in.

David JP Philips

David JP Philips

I denna föreläsning får du ta del utav Davids bästa tips på hur du får folk att vilja lyssna på dig. Gör dig redo för en föreläsning som kan komma att ta dina presentationer till en helt ny nivå!

Den mentala resan

Hugo Hindsberg och Christer Olsson

Sommaren 2020 blev Hugo Hindsberg utsatt för ett överfall. Detta överfall ledde till stora fysiska besvär såsom hjärnskakning och en nackskada. Men överfallet ledde också till stora mentala motgångar för Hugo. I sin bearbetning av den mentala delen kom han i kontakt med Christer Olsson och tillsammans föreläser de nu om den mentala resa de gjort tillsammans. Du får i denna föreläsning höra Hugo och Christer dela med sig av några av deras mest effektiva mentala verktyg. Dessa verktyg har verkligen ändrat Hugos mående radikalt till det bättre! Självklart hoppas vi att verktygen kommer vara betydelsefulla även för dig!

David JP Philips

Maja Dahlqvist

I denna intervju/föreläsning får du höra Maja Dahlqvist prata om hur hennes liv är som elitidrottare. Hon pratar om allt som berör en elitidrottares vardag.

Den mentala resan

Magnus Holst

I denna föreläsning lär du dig bland annat om hur du ger feedback på bästa sätt, vad valda sanningar är, hur våra minnen fungerar, samt hur man får bra självförtroende. Genom denna föreläsning blir du alltså en mästare på ledarskap och grupputveckling.

David JP Philips

Kristoffer Karlsson

I denna föreläsning får du höra Kristoffer prata om vad skador egentligen är, hur man förebygger de och vad du ska göra om skadan är framme. OBS!!! Vi ber om ursäkt för dålig ljudkvalité i denna föreläsning.

Den mentala resan

Glenn Nyberg

I denna föreläsning pratar Glenn om sin resa som fotbollsdomare. Han pratar om hur man lyckas som domare, men han nämner även delar som bland annat fair play.

David JP Philips

Tina Thörner

I denna föreläsning får du höra hur det är att vara en kvinna inom en mansdominerad sport. Du får bland annat höra Tina berätta om hur kvinnor behandlas till skillnad från män, hur man samarbetar på bästa sätt samt hur man bygger team. För att köpa Tinas bok “Livet i hundraåttio” så klickar du följande länk: https://www.tinathorner.se/bocker/

David JP Philips

Christer Olsson

I den här föreläsningen hjälper Christer dig att våga frigöra din fulla potential med hjälp av några av hans mest effektiva verktyg. Han ger dig tips om hur du blir trygg i ditt självledarskap, för att sedan bli trygg inför att leda andra.

Publicerad: 2023-02-09

Senast uppdaterad: 2023-02-09