Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Filip Granath

Verksamhetsutvecklare Öst

E-post: filip.granath@skolidrott.se
Tel: 08-699 65 03

Sara Solindon

Verksamhetsutvecklare Väst

E-post: sara.solindon@skolidrott.se
Tel: 070-260 08 19

Vuxenstödsträff 2024

Äntligen är det dags igen för oss på Svenska Skolidrottsförbundet att bjuda in till en nationell vuxenstödsträff på Bosön den 4–5 april!

Träffen riktar sig till dig som engagerar dig som vuxenstöd i någon av våra fantastiska föreningar. Träffen syftar till att möjliggöra ett utbyte mellan vuxenstöd från hela landet där ni inspireras, byter idéer, kunskaper och erfarenheter som ligger till grund för ert ovärderliga arbete.

Under två dagar på härliga Bosön i Stockholm bjuds det på spännande föreläsningar, roliga aktiviteter, panelsamtal och workshops där vi djupdyker i förståelsen för och utvecklingen kring Sveriges bästa vuxenstöd. Här kommer några exempel på ämnen som behandlas under träffen:

  • Engagera flera
  • Aktiviteter & tävlingar
  • Skol-IF:s påverkan

Temat för vuxenstödsträffen är: Sveriges bästa vuxenstöd!

Vuxenstödsträffen genomförs med stöd av Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande.
Föreningen bildades 1897 och är landets första centrala idrottsorganisation. SCIF låg bakom ansökan om det olympiska spelen i Stockholm 1912 samt byggandet av Stockholms Stadion. Föreningen främjar idag svensk idrott på olika sätt, bl.a. genom att dela ut stipendier till forskare, årets idrottsförbund, idrottskölden till avgångselever på gymnasiet och ge stöd till Fritidsbanken samt Svenska Skolidrottsförbundet.

Information och anmälan finner ni nedan. Vi ser fram emot att träffa er på Vuxenstödsträffen 2024!

 

Plats & datum

Bosön – Lidingö, Stockholm

4-5 april 2024.

Bosön är hjärtat av svensk idrott. Här samlas idrottare, ledare och experter för att utveckla sina färdigheter och utbyta erfarenheter. Att hålla vårt förbundsmöte på Bosön ger oss möjlighet att vara en del av denna dynamiska gemenskap. För de som önskar erbjuder Bosön ett brett utbud av träningsfaciliteter. Efter mötet kan vi ta del av moderna gym, löpspår och andra aktiviteter för att hålla oss aktiva och inspirerade.

Deltagande

Skolidrottsförbundet ombesörjer mat och boende, samt resekostnader upp till 2500 kronor. Vid överskridande resebelopp, kontakta verksamhetsutvecklare Filip eller Sara. Alla deltagare garanteras eget boende.

 

Resa

Resan bokas via Grand Travel. Telefonnummer 08–6996580 alt mejladress: idrott@grandtravel.se.
Resan till Stockholm sker först och främst via tåg för att tillämpa ett så miljövänligt resealternativ som möjligt. Vid restid längre än sex timmar med tåg kan även flyg godkännas.

Skolidrottsförbundet står för resekostnader upp till 2500 kronor. Vid överskridande resebelopp, kontakta verksamhetsutvecklare Filip eller Sara.

Vid resebokning, kom ihåg att uppge:

Ange för vilken Skol-IF du representerar
ange Skolidrottsförbundet Vuxenstödsträff som referens
uppge ålder (åå-mm-dd)
ange mobilnummer
ange e-postadress
ange behov av hjälpmedel (ex rullstolsramp)

Hitta till Bosön

Bilväg:

Lidingöbron – Skylt på bron visar avfart mot Bosön – Norra Kungsvägen till Rudboda Torg. Parkering finns, även handikapp.

Buss:

Från T-centralen, ta T-bana (röda linje 13) mot Ropsten. Från Ropsten ta buss 211 till Bosön. Den går dock endast en gång i timmen så alternativt kan ni också ta buss 204 eller 212 med avstigning Rudboda Torg, promenad cirka 10 min till Bosön.

 

Schema

Träffen sker lunch till lunch med start torsdagen den 4 april.
Nedan följer vårt ramprogram:

TORSDAG
Träffen inleds med lunch
Inspirationsföreläsning
Workshop
Aktivitet
Middag

FREDAG
Inspirationsföreläsning
Panelsamtal
Lunch och avslut

Detaljerat program skickas till samtliga anmälda deltagare efter sista anmälningsdag.

 

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Sista anmälningsdag: 12 mars. Begränsat antal platser.

Avbokningsregler

Om platsen avbokas efter den 12e mars kommer föreningen faktureras till ett självkostnadspris för deltagande inklusive resekostnader.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 21 mars klockan 12.00.

Publicerad: 2024-02-06

Senast uppdaterad: 2024-03-21