Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Stöd oss

Samtidigt som elever rör på sig gör de också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland deltagande elever, skolpersonal, föräldrar och andra som engageras i insamlingen.

Skolidrottsförbundet använder Better Now för tryggt och enkelt givande.

Flera sätt att skänka Springslanten

Kontanter är inte särskilt moderna nuförtiden. Det kan vara svårt att bli av med de insamlade pengarna om ni gör en insamling på skolan. Förutom via Better Now kan ni samla in pengar på följande vis:

SWISH

Ett enkelt sätt att skänka pengar är att använda Swish. Ni kan “swisha” valfritt belopp på telefonnummer: 123-4512455 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer. Se till att du har den senaste versionen av Swishappen i din telefon.)

Är det så att du behöver ett vanligt kontonummer når pengarna fram till samma ställe på bankkonto 8901-1, 924 972 903-0 (Swedbank)

Skolidrottsförbundet arrangerar Skoljoggen och äger varumärket. Det innebär att man inte kan arrangera Skoljoggen för att samla in pengar till andra organisationer eller annan verksamhet än vår förmånstagare.

Att röra sig under annat namn går förstås bra.

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2024-06-18