Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Springslanten

Samtidigt som elever rör på sig gör de också gott för andra barn med Springslanten. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland deltagande elever, skolpersonal, föräldrar och andra som engageras i insamlingen.

Observera att Skolidrottsförbundet arrangerar Skoljoggen och äger varumärket. Det innebär att man inte kan arrangera Skoljoggen för att samla in pengar till andra organisationer eller annan verksamhet än vår förmånstagare.

Springslanten 2024

De insamlade pengarna till Springslanten 2024 används för att stötta Radiohjälpens insamling Världens Barn. Insamlingen Världens Barn går till barns rätt till hälsa, skola och trygghet runt om i världen. Pengarna används bland annat till att behandla barn för undernäring och ge dem tillgång till rent vatten, skydda och stötta barn i områden där det pågår väpnade konflikter och möjliggöra skolgång för barn som tvingats fly sina hem. Tack vare ert engagemang är ni med och gör skillnad.

Vi har tre olika alternativ att samla in på

Kontanter är inte särskilt moderna nuförtiden. Det kan vara svårt att bli av med de insamlade pengarna om ni gör en insamling på skolan. Därför har vi tre olika alternativ enligt nedan för att samla in på ett smidigt sätt.

Alternativ 1

Skolidrottsförbundet använder Better Now för tryggt och enkelt givande.
Ni som skola kan via er profil ha koll på vad som totalt samlats in för skolan. Här kan man använda swish samt kort.

Alternativ 2

SWISH direkt till Skoljoggens konto
Ett enkelt sätt att skänka pengar är att använda Swish. Ni kan “swisha” valfritt belopp på nummer: 123-4512455, eller scanna QR-koden nedan för att direkt komma till insamlingen på Swish.
Läs mer om hur du använder Swish här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Alternativ 3

BANKKONTO
Är det så att du behöver ett vanligt kontonummer så använd bankkonto 8901-1, 924 972 903-0 (Swedbank). Glöm ej märka med skolans namn.

Publicerad: 2024-05-16

Senast uppdaterad: 2024-05-16