Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Anmälan till vuxenstödsträffen öppen

Äntligen är det dags igen för oss på Svenska Skolidrottsförbundet att bjuda in till en nationell vuxenstödsträff på Bosön den 4–5 april!

Vuxenstödsträffen riktar sig till dig som engagerar dig som vuxenstöd i någon av våra fantastiska föreningar. Träffen syftar till att möjliggöra ett utbyte mellan vuxenstöd från hela landet där ni inspireras, byter idéer, kunskaper och erfarenheter som ligger till grund för ert ovärderliga arbete.

Under två dagar på härliga Bosön i Stockholm bjuds det på spännande föreläsningar, roliga aktiviteter, panelsamtal och workshops där vi djupdyker i förståelsen för och utvecklingen kring Sveriges bästa vuxenstöd. Här kommer några exempel på ämnen som behandlas under träffen:

  • Engagera flera
  • Aktiviteter & tävlingar
  • Skol-IF:s påverkan

Temat för vuxenstödsträffen är: Sveriges bästa vuxenstöd!

Information och anmälan finner ni nedan. Vi ser fram emot att träffa er på Vuxenstödsträffen 2024!

Publicerad: 2024-02-06

Senast uppdaterad: 2024-02-07