Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Skoljoggen, Sveriges största rörelsefest!

Den 14e september är det återigen dags för årets Skoljoggen.

Springa, rulla, jogga, lunka eller gå – det väljer man själva. Skoljoggen är ingen tävling. Det är en manifestation för rörelseglädje!

Barn och ungdomar från förskoleklass till årskurs tre på gymnasiet deltar här på sina egna villkor. Det är upp till varje skola att skapa sitt arrangemang, men från Skolidrottsförbundets sida uppmanar vi att sätta barnens glädje i fokus, och uppmuntra barn och unga till rörelse. Skol-IF kan arrangera själv eller vara medarrangör tillsammans med skolan. Ta hjälp av styrelsen och ledarna och gör ett riktigt härligt rörelseevenemang!

Kom ihåg att ni kan beställa armband, medaljer och andra hjälpmedel via vår webbshop Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att göra Skoljoggen ännu roligare. Tagga gärna #Skoljoggen på sociala medier om ni publicerar bilder så vi kan följa just er Skoljogg!

Mer info, webbshop och anmälan hittar ni via kanppen nedan. Anmäl er skola eller förskola till Skoljoggen, var med och fira Sveriges största rörelsefest!

Publicerad: 2023-08-24

Senast uppdaterad: 2023-08-23