Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

VUXENSTÖDSTRÄFFen 2024

48 vuxenstöd bidrog till två lyckade dagar på Bosön!

Den 4–5 April arrangerades Vuxenstödsträffen 2024 på härliga Bosön, Stockholm. Träffen syftade till att möjliggöra ett utbyte mellan vuxenstöd från hela landet där de inspireras, byta idéer, kunskaper och erfarenheter som ligger till grund för deras ovärderliga arbete.

Under dessa dagar bjöds det på spännande föreläsningar (Carolina Klüft och Jonas Morin), roliga aktiviteter, panelsamtal och workshops där vuxenstöden fick djupdyka i förståelsen för och utvecklingen kring rollen som vuxenstöd. På plats deltog totalt 48 vuxenstöd från 28 föreningar och 18 olika distrikt.

Vi vill tacka alla fantastiska vuxenstöd som bidrog till två väldigt lyckade dagar ute på Bosön! Vi vill även rikta ett stort tack till Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande som med sitt stöd gjorde det möjligt för oss att arrangera denna träff.

 

vuxenstöd
list vs-träff

Publicerad: 2024-04-17

Senast uppdaterad: 2024-04-17