Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Idag öppnar ansökan till ledarskapsprogrammet

Idag, 1a september, öppnar ansökan till Ledarskapsprogrammet.

Ledarskapsprogrammet är Skolidrottsförbundets längsta och mest djupgående utbildning. I ledarskapsprogrammet får deltagarna kunskap inom idrottens organisation, projektledning och ungas makt. En röd tråd under hela utbildningen är ett inkluderande och normmedvetet ledarskap.  Ledarskapsprogrammet består av fyra träffar, två på distans och två fysiska. Förbundet står såklart för resa, boende, mat och alla roliga aktiviteter.

Målet med Ledarskapsprogrammet är att ge deltagarna kunskap, verktyg och självförtroende för att stärkas i rollen som ledare. Vi vill också inspireras och lära oss av varandra, samt av våra externa föreläsare som gästar oss under utbildningens gång.

Ledarskapsprogrammet genomförs årligen med 10 deltagare från olika delar av landet.
15 till 20-åringar som är aktiva och engagerade på förenings- och/eller SDF-nivå är välkomna att söka.

Vill du bli en av årets deltagare i Ledarskapsprogrammet?

Ansök nedan senast 30e september!

Publicerad: 2023-09-01

Senast uppdaterad: 2023-08-31