Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Kom ihåg att ansöka om lok-stöd

Kom ihåg att ansöka om LOK-stöd innan sista ansökningsdag fredagen 25 augusti, 2023.

Alla skolidrottsföreningar som är medlemmar i Skolidrottsförbundet är också anslutna till Riksidrottsförbundet (RF). Därför kan alla Skol-IF ansöka om LOK-stöd. LOK-stöd står för statligt lokalt aktivitetsstöd. Det finns även ett kommunalt LOK-stöd men det tar vi inte upp på denna sida. LOK-stödet finns för att stötta barn- och ungdomsidrott. Ju mer aktiviteter och deltagare en Skol-IF har desto mer LOK-stöd (pengar) kan föreningen få.

Mer information om LOK-stöd och hur ni går tillväga för att ansöka hittar ni på vår informationssida för LOK-stöd.

Behöver ni hjälp med er LOK-stödsansökan?

Alla Skol-IF tillhör ett SDF (specialdistriktsförbund). Ni kan antingen ta hjälp av ert SDF med LOK-ansökan, höra av er till ert distrikts verksamhetsutvecklare eller kontakta IdrottOnline-support. LOK-stödsgruppen finns också att kontakta för frågor. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-08-23

Senast uppdaterad: 2023-08-23