Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Petra Jacob från Lebi Skol-IF är Årets eldsjäl 2023

Grattis Petra Jacob från Lebi Skol-IF i Södertälje, som har utsetts till Årets eldsjäl 2023. Under den stora Eldsjälsgalan på Cirkus i Stockholm fick hon ta emot priset av Socialdemokraternas partiledare, tillika förra statsministern, Magdalena Andersson.Motiveringen löd:

Med driv, engagemang och insikt erbjuder hen alternativ och tar med hjälp av ett växande nätverk, av nya ledare och, föräldrar, ansvar för barn och unga i syfte att förebygga psykisk och fysisk ohälsa, för att motverka vägar in i utsatta miljöer, för att ge förutsättningar till ett bättre liv och därmed goda samhällsmedborgare. Vinnare av Årets Eldsjäl 2023 är Petra Jacob!

Petra Jacob är initiativtagare till Lebi Skol-IF i Södertälje som i dag ordnar aktiviteter på flera olika skolor i kommunen. Hon fick också priset i kategorin Ledare.

-

Publicerad: 2023-05-16

Senast uppdaterad: 2023-05-16