Gå till innehåll
Skåne

Utbildningar i November

Här kommer inbjudan till novembers utbildningar, samt inbjudan till en efterlängtad PFU-träff.

 

Styrelseutveckling 13 eller 14 november

PFU-träff 18 november

Arrangera/engagera 20 eller 21 november.

Styrelseutveckling: Utbildning för ledare som sitter som ordförande, vice-ordförande och sekreterare i en förening. Här går vi igenom hur man effektivt och kul kan arbeta med sitt styrelsearbete!
Anmälan
13 november: Information (idrottonline.se) Länk till annan webbplats.
14 november: Information (idrottonline.se) Länk till annan webbplats.

Arrangera/Engagera: Utbildning för ledare i föreningar, detta behöver inte vara samma ledare som går styrelseutveckling, utan det får gärna vara andra ledare från föreningen! Här går vi igenom hur man kan arrangera roliga evenemang inom sin styrelse och skapa engagemang bland medlemmarna. Max 5 st deltagare/förening.
Anmälan:
20 november: Information (idrottonline.se) Länk till annan webbplats.
21 november: Information (idrottonline.se) Länk till annan webbplats.

PFU-Träff: Träff för dig som är PFU, här pratar vi om möjligheter för föreningar och hur du som PFU kan arbeta med din grupp. Du får också möjlighet att träffa andra i samma roll som du från Skåne.
Anmälan: Skicka ett mail till Matilda Råbrant, matilda.rabrant@skolidrottsförbundet.se märk mailet ”Anmälan till PFU träff”

Deltagandet är kostnadsfritt för föreningar med överenskommelse. 500:-/ deltagare för de utanför överenskommelse. Osäker på hur det ser ut för din förening? Kontakta din föreningsutvecklare eller hör av dig till oss på skane@skolidrott.se

Publicerad: 2021-10-29

Senast uppdaterad: 2022-11-25