Gå till innehåll
Skåne

Startar: 18/03 13:00

Slutar: 19/03 14:00

Fördjupningsläger

Välkomna på vårens fördjupningsläger!

I år erbjuder vi fördjupningsutbildning i lägerformat!
En fördjupningsutbildning är en möjlighet för ledarna att utvecklas och lära sig nya saker. Vi erbjuder tre olika spår där man som ledare i föreningen själv väljer vilket spår man vill gå. Några kan alltså välja att gå Barnkonventionen, några Arrangera/engagera och andra LIR-spåret.

Arrangera/engagera
En utbildning i evenemangsplanering och projektansökningar. Ledarna kommer lära sig hur de kan göra roliga saker i sina föreningar samt hur de kan söka bidrag och få in medel för detta. Vi önskar att deltagarna kommer förberedda med vad de önskar att göra i sin förening. Det kan t.ex. vara: Inköp av nytt material, arrangera ett evenemang eller dra i gång något större projekt.

Barnkonventionen
En utbildning om barnkonventionen. Här får ledarna möjlighet att lära sig mer om barnkonventionen och kopplingen mellan den och skol-IF på ett roligt och lekfullt sätt.

LIR-spår åk 9

En utbildning för tiden efter skol-IF. Detta spår vänder sig endast till ledare i årskurs 9. Här får ledarna möjlighet att lära sig om Skolidrottsförbundet i Skånes utvecklingsgrupp, ledarbanken www.ledareirorelse.se Länk till annan webbplats. samt CV-verkstad.

VEM RIKTAR SIG LÄGRET TILL?
Går du i årskurs 9? Välkommen!
Gick du ULU-utbildningen tidigare än hösten 2022? Välkommen!
Gick du ULU-läger under hösten 2022? Tyvärr då kommer din tur nästa gång! ☹

18/3 13:00 – 19/3 14:00
PLATS: Tyringe Kurhotell, Sanatorievägen 15, 282 31 Tyringe
ANMÄLAN: https://bit.ly/fordjupningslager Länk till annan webbplats.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Onsdag 15 februari 23:59

Vid utebliven ankomst för annan anledning än sjukdom faktureras föreningen 1000kr/anmäld deltagare som inte dykt upp. Vid sjukdom eller mer information om utbildningen kontakta Emilia: emilia.skenderovski@skolidrott.se

Startar: 18/03 13:00

Slutar: 19/03 14:00