Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Bli inspirerad: Skoljoggen

Den 12e september är Skoljoggen 2024 officiella dag, och vi har samlat inspiration som ni kan använda er av till er egen Skoljogg!

Inför Skoljoggen har vi samlat en fantastisk samling exempel från olika Skoljoggen-arrangemang över hela Sverige. Här kan ni läsa om hur skolorna själva arrangerar sina evenemang, och få inspiration till er egen Skoljoggen.

Vi är också glada att kunna dela med oss av två inspirerande filmer: en från Skoljoggen 2022 i Nyköping och en från Skoljoggen 2023 vid Kaxbergs förskola. Dessa filmer ger en inblick i den glädje och gemenskap som Skoljoggen skapar.

Kolla in sidan "Bli inspirerad" under Skoljoggensidan för att ta del av dessa berättelser och filmer. Låt er inspireras av hur andra skolor har gjort för att skapa ett minnesvärt och roligt evenemang för eleverna.

Vill du också dela med er av er Skoljogg och inspirera andra? Skicka då text och gärna bild eller film till skoljoggen@skolidrott.se.

Kom också ihåg att anmäla er skola till Skoljoggen! Ni hittar anmälan nedan

Publicerad: 2024-07-04

Senast uppdaterad: 2024-07-04