Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Återstartsstöd för Skol-IF

Sökbart till 31 oktober 2022.

Efter en lång tid med restriktioner och en hel del utebliven verksamhet får vi nu möjlighet till ekonomiskt stöd för att aktivt arbeta med att få tillbaka de som av olika anledningar lämnat Skol-IF under denna utmanade tid. Återstartstödet kommer att tillämpas på flera delar av vår verksamhet för att på bästa sätt hjälpa Skolidrottsföreningar att återhämta sig.

Stödet ska användas för uppstart av verksamhet och säkerställa att idrotten ges möjlighet att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar. Betonar att syftet är att idrottsrörelsen är minst lika stark efter pandemin som innan pandemin där antalet utövare ökar i de idrotter där antalet utövare minskat under pandemin. Insatser kan vara varierande där troligtvis skapa förutsättningar för ledare i den lokala idrotten blir en viktig pusselbit. Stödet ska vara framåtsyftande.

Stödet finns att söka under er föreningssida på Idrottonline under Ansökan.

För frågor kontakta:
Malin Bölander
08-699 65 02
Malin.bolander@skolidrott.se

Publicerad: 2021-09-21

Senast uppdaterad: 2022-11-25