Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Skolidrottare & pensionerär gör upp i boule - EN SUCCÉ!

I slutet av maj arrangerade Tullinge Assist Skol-IF en bouleturnering där seniorer från PRO och elever från Falkbergskolan möttes.

Tullinge Assist Skol-IF är en geografisk skolidrottsförening som arrangerar aktiviteter runtom skolor i Tullinge, Stockholm. Målet med den här dagen var att skapa en härlig gemenskap och riva murar mellan generationer – och det blev en riktig fullträff! Dagen var fylld med glädje och kärlek. Vi på Skolidrottsförbundet blir otroligt glada av att se kreativa initaitiv som dessa!

Vad är PRO?

Pensionärernas riksorganisation (PRO) är Sveriges största mötesplats för pensionärer, med cirka 260 000 medlemmar spridda över hela landet. PRO är en organisation där pensionärer kan träffa nya människor, delta i utbildningar, åka på resor, njuta av kultur och vara med i olika friskvårdsaktiviteter.

PRO fungerar också som pensionärernas röst i politiken och påverkar beslut i frågor som är viktiga för äldre. De är partipolitiskt och religiöst obundna och styrs demokratiskt av sina medlemmar. Organisationen arbetar för att säkerställa att pensionärer har ekonomisk trygghet, tillgång till bra vård och omsorg samt en trygg och stimulerande livsmiljö.

Publicerad: 2024-06-19

Senast uppdaterad: 2024-06-19