Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Festivalstämning under årets upplaga av Skrattekampen - Uppsala

Den 70-åriga traditionen, arrangerad av Skrapans Skolidrottsförening och Katedralskolans IF, markerar att sommarlovet närmar sig.

Ett skinande väder och läktare fulla av jublande elever gjorde årets Skrattekampen till ett mäktigt arrangemang. Lundellska skolan bär grönvitt och Katedralskolan rödgult. Vi på Skolidrottsförbundet fick även möjlighet att vara på plats 30 maj i Uppsala och heja på från sidlinjen. De senaste två årens vinnare Lundellska skolan fick i år se sig besegrade av Katedralskolan som vann kampen med 4-1 (varav en gren blev oavgjord).

Vi ser framemot att få hänga med på kommande Skrattekamper och vi vill ge stort beröm till Skrapans Skolidrottsförening och Katedralskolans IF som tillsammans annordnar ett så stämningsfullt och lyckat arrangemang!

Foto: Nikolai Pertoft

Publicerad: 2024-06-17

Senast uppdaterad: 2024-06-17