Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Startar: 12/9 08:00

Slutar: 12/9 23:59

Skoljoggen 2024

Var med och fira Sveriges största rörelsefest för barn och unga som arrangeras varje höst i skolorna runt om i landet. Gör som närmre en halv miljon unga varje år – delta i Skoljoggen!

Elever från förskoleklass till årskurs tre på gymnasiet deltar på sina villkor. Springa, rulla, jogga, lunka eller gå – det väljer de själva. Skoljoggen är ingen tävling. Det är en manifestation för rörelseglädje! Det är upp till varje skola att skapa sitt arrangemang men från Skolidrottsförbundets sida uppmanar vi att sätta barnens glädje i fokus och få så många som möjligt att tycka om Skoljoggen.

Skoljoggen 2024 - 12 september

Äntligen är anmälan öppen för Skoljoggen 2024! Officiell dag 12 september.

Springslanten

Springslanten 2024 används för att stötta Radiohjälpens insamling Världens Barn. Insamlingen Världens Barn går till barns rätt till hälsa, skola och trygghet runt om i världen. Pengarna används bland annat till att behandla barn för undernäring och ge dem tillgång till rent vatten, skydda och stötta barn i områden där det pågår väpnade konflikter och möjliggöra skolgång för barn som tvingats fly sina hem. Tack vare ert engagemang är ni med och gör skillnad. Tillsammans gör vi barndomar möjliga.

Anmälan

Anmälan till Skoljoggen 2024 den 12 september hittar ni nedan.

Startar: 12/9 08:00

Slutar: 12/9 23:59