Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Startar: 16/10 00:00

Slutar: 30/11 23:59

Skicka in motioner och nomineraingar till förbundsmötet 2024

I april äger Skolidrottsförbundets förbundsmöte rum där ni som skol-IF har möjlighet att påverka beslut och val på mötet.

Genom att skicka in en motion och genom att nominera personer till förbundsstyrelsen eller disciplinnämnden, kan ni vara med att påverka. Nytt för i år är att både nomineringar och motioner går att skicka in direkt via formulär på vår hemsida vilket gör processen ännu enklare.

Nomineringar

Skol-IF och SDF har rätt att nominera personer till förbundsstyrelsen, disciplinnämnden och valberedningen. Förslagen om personer till förbundsstyrelsen, disciplinnämnden och valberedningen ska, beroende på nominerad position, vara valberedningen eller styrelsen tillhanda senast den 30 november året före förbundsmötet. Nomeringar går att skicka in digitalt här: Nominera personer.

Motioner

Rätt att lämna en motion har förbundets SDF samt godkända skol-IF. Motioner till förbundsmötet ska vara förbundsstyrelsen tillhanda senast den 30 november året före förbundsmötet. Motioner går att skicka in digitalt här: Skicka in motioner.

Önskar ni hjälp, bollplank eller stöttning i att skriva motioner? Kontakta Länk till annan webbplats.din verksamhetsutvecklare!

Startar: 16/10 00:00

Slutar: 30/11 23:59