Gå till innehåll
Svenska Skolidrottsförbundet

Återstartsstöd

Nu öppnas det äntligen upp för ny omgång av återstartsstöd!

Nedan finns information om ny möjlighet att söka Återstartsstöd för satsningar som distrikt vill genomföra under 2023. Denna omgång har stort fokus på tävling och arrangemang för rörelseglädje där SDF kan ges stöd för att få igång arrangemang i distriktet. 60% av det totala återstartsstödet är avsatt till tävlingsarrangemang. Resterande 40% är mer fritt likt tidigare omgångar av återstartsstöd. Övergripande krav och riktlinjer för denna omgång finns sammanställt längre ner.

Vad det gäller tävlingsarrangemang är krav att jobba utifrån våra riktlinjer för tävling.

För att få inspiration, tips och stöttning kring tävlingsarrangemang hänvisas ni till David, david.jansson@skolidrott.se Länk till annan webbplats.. David kommer även att delta på digitala SDF-träffen 29/11 för att presentera mer kring tävlingsprojekt och material kopplat till det.

Exempel på satsningar som Återstartsstödet kan användas till är bland annat DM-tävlingar, nätverksträffar för flera SDF, nätverksträffar för vuxenstöd eller inspirationsläger för föreningar.

Riktlinjer och krav för denna omgång av Återstartsstöd

Ansökan

Ansökan för denna omgång av återstartsstöd görs genom att fylla i denna mall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och mejla till thekla.hall@skolidrott.se Länk till annan webbplats.. Ansökan behöver göras senast tisdag 13 december.

Frågor?

Kontakta Thekla på thekla.hall@skolidrott.se Länk till annan webbplats. alt. telefonnummer 08-6696505

Publicerad: 2023-01-11

Senast uppdaterad: 2023-01-11