Gå till innehåll
Skåne

Från PFU-Träff i Skåne

Nedan ser ni samlad information från PFU-träffen den 9 september för Skånes PFU. Vid frågor och funderingar kan ni höra av er till er föreningsutvecklare.

Material från träffen

Utbildning

Den 1 september lanserade Skolidrottsförbundet en ny digital Unga leder unga som är tillgänglig för alla Skol-IF. På grund av Covid-19 I höst kommer vi inte anordna några fysiska läger som tidigare år utan ledarna kommer få gå den digitala utbildningen på hemmaplan. Vår förhoppning är att vi kan ha fysiska dagsträffar senare i år eller tidigt nästa år men vi avvaktar restiktioner.

Projektmedel

Den 17 september bjuder vi in till en digital Arrangera/engagera, en utbildning med fokus på projektansökningar. Här får på var ni kan söka projektmedel och vad ni ska tänka på inför en ansökan. Anmäl er genom att skicka ett mail till jasmine.wahlstrom@skolidrott.se. Kan ni inte delta på utbildningen så kan ni läsa mer om ansökningar på vår hemsida.

Till föreningar

På hemsidan har vi en sida som riktar sig till er aktiva i en Skol-IF. Där kan ni hitta exempeldokument, stödverktyg och annat som är användbart för er förening.

GLÖM INTE! Skicka in en film på hur ni minskar smittspridningen i er Skol-IF och belönas med en maskot.

Publicerad: 2022-09-10

Senast uppdaterad: 2022-12-27