Gå till innehåll
Skåne

Vi stödjer musikhjälpen

Den 13 december drar Musikhjälpen igång och vi på Skolidrottsförbundet i Skåne vill vara med i kampen mot barnarbete. Varje år sänds Musikhjälpen och SVT med syfte att samla in bidrag till ett ändamål samt öka kunskapen och medvetenhet kring samma ämne. I är är temat “En värld utan barnarbete”!

 

Vi på Skolidrottsförbundet i Skåne har:

BÖSSA

VI har startat en bössa där alla kan ge ett bidrag. Kom ihåg, ditt bidrag räddar liv! https://bossan.musikhjalpen.se/skolidrott-foer-alla-barns-raett-till-fritid?fbclid=IwAR1PzZ4hNgF4p_1IIG7uFe_SqVKQyupr4oqLCmxFsn1A3Y8tuxFlwRYLsbU Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

DANS FÖR ATT SPRIDA KUNSKAP

Vi har tagit fram en danskoreografi som ni kan dansa med era medlemmar, i hemmet eller på sociala medier. Tanken är att uppmärksamma årets tema i samband med att man visar upp dansen. Målet är att så många som möjligt ska göra den och därav sprids budskapet.
Länk till dansen: https://www.facebook.com/skolidrottsforbundetiskane/videos/317405253569087/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

UTLOTTNING AV BILJETTER, MATCHTRÖJOR OCH ANNAT

Tack vare olika föreningar och idrottsprofiler kan vi lotta ut biljetter, halsdukar och matchtröjor. För varje 50:- som ni lägger i vår bössa så får ni en lott. Detta betyder att om ni lägger in 200:- får ni 4 lotter i dragningen. Märk ert bidrag med rubriken för ert “pris” samt telefonnr. Lottning sker på måndag den 20 december. Bilder på alla priser hittar ni på vår Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • LUGI
    Lugi Handboll, där ni kan få 2 halsdukar SAMT 2 biljetter till ATG Svenska cupen som spelar den 22 december på Sparbanken Arena i Lund. Märk ert bidag med LUGI + telefonnummer.
  • Redhawks
    Kamma hem en signerad matchtröja i storlek L. Märk ert bidrag med REDHAWKS + telefonnummer.
  • Berhang Safari
    Fotbollsspelaren Behrang Safari lottar ut en matchtröja. Märk ert bidrag med SAFARI + telefonnummer.

Följ vårt engagemang på vår Instagram Skolidrottsfarbundetiskane Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-12-02

Senast uppdaterad: 2022-11-25