Gå till innehåll
Skåne

Presentation av styrelsen

Här kommer en kort presentation om oss som sitter i Skolidrottsförbundet i Skånes styrelse. Ni hittar alltid våra kontaktuppgifter här Öppnas i nytt fönster..

Kevin Nilsson

Kevin Nilsson är 26 år och sitter som ordförande i styrelsen. Han läser för närvarande till lärare och tycker att det är otroligt häftigt att se barn och ungdomar vara med och bestämma och driva sina egna föreningar, med hjälp av PFU. Skolidrotten i (ett) ord för Kevin är “Glädje”. Till sist skulle Kevin till en öde ö ta med sig “Ett paket zoegas skånerost”!

Viggo Björkman

Viggo Björkman är 19 år och sitter för nuvarande som vice ordförande i styrelsen. Han tar studenten och är påväg in i arbetslivet och engagerar sig i skolidrotten då han älskar att hjälpa ungdomar och se hur vår framtid utvecklas! Skolidrotten i (ett) ord skulle Viggo säga “Framtiden”. Till sist skulle han till en öde ö ta med sig “NUTELLA”!

Elin Hansson

Elin Hansson är 17 år och sitter för nuvarande som sekreterare i styrelsen. Hon går i tvåan på gymnasiet och engagerar sig i skolidrottsförbundet då hon tycker det är oerhört lärorikt och väldigt roligt. Skolidrotten i (ett) ord skulle Elin säga “Berikande”. Till sist skulle hon till en öde ö ta med sig “choklad och sin hund”!

Ali Salah

Ali Salah är 26 år och sitter just nu som föreningsansvarig och F-6 ansvarig i styrelsen. Ali engagerar sig i skolidrotten för att det är ett unikt tillfälle att utveckla unga ledare. När han inte gör det arbetar han som jurist. Skolidrotten med (ett) ord för Ali är “Unga ledare”. Till en öde ö väljer han att ta med sig “En lagbok och en kniv”.

Celina Crandall

Celina Crandall är 18 år och sitter just nu som utbildningsansvarig i styrelsen. Hon går andra året på gymnasiet och läser ekonomi med inriktning juridik och valde att engagera sig i skolidrotten för att utvecklas men även att hjälpa unga att påverka och ta plats inom idrottsvärlden. Skolidrotten i (ett) ord skulle Celin säga “Inspirerande”. Till sist skulle hon till en öde ö tagit med sig “Gifflar”!

Mårten Jönsson

Mårten Jönsson är 34 år och sitter för närvarande som Personalkontakt i styrelsen. Mårten är fritidsassistent, samordnare och barnfotbollscoach. Enligt Mårten så är skolidrottens verksamhet en av de bästa verksamheter han vet för barn och unga med ledarutveckling, ungdomsinflytande och mycket gemenskap och glädje för barn och unga. Skolidrotten i (ett) ord för Mårten är “Ungdomsutveckling”. Till sist skulle Mårten till en öde ö ta med sig “En schweizisk armekniv

Jasna Banaee

Jasna Banaee är 19 år och sitter för nuvarande som kassör i styrelsen. Hon går i tredje ring på gymnasiet och tar studenten om bara TVÅ veckor! Jasna har sedan nionde klass varit engagerad i Skolidrottsförbundet och tog efter nian chansen till att gå med i skolidrottens ungdomsförbund där hon sedan blev ambassadör och utbildare. Skolidrotten i (ett) ord för Jasna är “Ungt ledarskap”. Till sist skulle hon till en öde ö ta med sig “‘En riktigt skön sovsäck”!

Efter denna korta personliga beskrivning av oss i styrelsen 21/22 vet ni lite mer om oss. Vi längtar och ser fram emot att samlas och träffas som vanligt igen för att göra det mesta och bästa av detta styrelseåret. Vi nås alltid på vår email: styrelsen.skane@skolidrott.se. Hoppas vi ses snart!

Publicerad: 2021-06-30

Senast uppdaterad: 2022-11-25