Gå till innehåll
Skåne

Prisade ledare från Bulltoftaskolans IF

Alicia och Ella, två ledare från Bulltoftaskolans IF, har blivit tilldelade Skånes Idrottsledarstipendium från Sparbanksstiftelserna i Skåne och RF-SISU Skåne. Sparbanksstiftelserna i Skåne vill tillsammans med RF-SISU Skåne uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Detta gör dem genom att dela ut 250 stipendier och hylla de ideellt arbetande idrottsledarna.

Bulltoftaskolans IF ligger i Kirseberg i Malmö kommun. Föreningen bildades 2019 och de som sitter i styrelsen och är ledare är i åldern 11-13 år. Ella och Alicia som har varit med sedan start, både som styrelsaktiva och som ledare, har haft stor påverkan på föreningens utveckling. Detta tyckte Ali Salah, deras pedagogiska föreningsutvecklare, ska uppmärksammas och därför nominerade han dem till stipendiumen.

Vi blev väldigt överraskade, det är ju jättekul att få stipendium. Vi har aktiviteter för barnen varje vecka och vi har lärt oss jättemycket från det. Att få pris för detta gör att man känner sig sedd och utvald!Säger Ella och Alicia

Följ Bulltoftaskolans IF på Instagram för att se mer av deras verksamhet: Bulltoftaidrottsforening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Skånes Idrottsledarstipendium här: https://www.sparbankenskane.se/samhallsengagemang/projekt-och-initiativ/skanes-idrottsledarstipendier.html Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-05-10

Senast uppdaterad: 2022-11-25