Gå till innehåll
Skåne

Hjälp oss att hjälpa er

Under vårterminen 2021 kommer Skolidrottsförbundet i Skåne att bjuda in till två digitala träffar som fokuserar på era önskemål kring vår hjälp.

 

Vi vill samla en eller två representanter från varje förening under samma digitala tak för att arbeta med gemensam utveckling av vår organisation. Vi kommer under dessa två träffar diskutera bland annat hur det gångna året har varit, hur anser ni att vårt stöd har varit från förbundet? Hur ska vi er förening göra för att bibehålla intresset under våren trots en pågående pandemi, hur kan vi hjälpa er? Kan vi hjälpa varandra? Vidare kommer vi diskutera olika scenarion om hösten, hur gör vi om restriktioner kvarstår? Hur gör vi om inte? Och massa annat för att vi ska kunna utvecklas och bli ert absolut bästa stöd.

Träff 1 sker måndagen den 22 mars 15:00-17:00. Anmälan görs här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Sista anmälningsdag för denna träff är onsdagen den 17 mars.

Träff 2 sker måndagen den 31 maj 15:00-17:00. Anmälan kommer ut när det närmar sig.

Vi önskar MAX två representanter per förening (ungdomar) för att det inte ska bli för många, så ta gemensamt beslut vems om ska företräda er förening. Vi önskar även att det är samma personer på träff 1 som träff 2 då vi ska kunna prata om vad som hänt sen förgående träff.

Publicerad: 2021-02-23

Senast uppdaterad: 2022-11-25