Gå till innehåll
Skåne

Information Coronavirus Covid-19

Vi på Skånes skolidrottsförbund följer och håller oss uppdaterade om restriktioner kring Coronavirus Covid-19. För att ta det säkra före det osäkra så har vi för tillfället valt att ställa in utbildningar även om det är färre än 500 personer som deltar.

 

Vi hoppas att vi kan genomföra utbildningarna Ordförandeträffar och INSPO som ligger längre fram i tiden. I dagsläget kan vi tyvärr inte ge några garantier för något och ber er därför att hålla er uppdaterade med information från oss kring detta.

Hur era föreningar ska göra med sina ordinarie aktiviteter kan vi inte bestämma utan det är en diskussion och ett beslut som ni får ta internt. Däremot rekommenderar vi er att skjuta upp större arrangemang som t ex aktivitetsdagar, familjedagar eller talang.

Vi följer situationen och rådande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet noggrant och kommer hålla er uppdaterade via sociala medier eller mail.

Information från Riksidrottsförbundet: https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Folkhälsomyndigheten: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2020-03-13

Senast uppdaterad: 2022-11-25