Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsmodulen - rapportering


När en Unga leder unga-kurs har genomförst i SDF:et ska den utbildningsansvariga i SDF:et rapportera in detta i Utbildningsmodulen som finns i Idrottonline. Utbildningsmodulen kan även användas till att skapa en anmälningslänk där deltagare kan anmäla sig till kursen.

För att ha tillgång till denna behöver du finnas med i SDF:ets medlemregister i Idrottonline och ha tilldelats rollen Superadministratör utbildning SDF. Om du saknar denna roll, ta kontakt med utbildningskonsulenten på Skolidrottsförbundet.

Här finns en manual som steg för steg beskriver hur du rapporterar en kurs i Utbildningsmodulen.

Eftersom utbildningsmodulen uppdaterats kan vissa instruktioner i manualen se annorlunda ut. På idrottonline.se finner du alltid de senaste instruktionerna, här finns de som rör utbildningsmodulen.

Du rapporterar ALLTID in utbildningstimmar, dvs. 1 utbildningstimma = 45 min. Detta görs både i Utbildningsmodulen och på redovisningsblankett så att timmarna stämmer överens.

Kriterier för SDF-bidrag
SDF-bidraget betalas till SDF:et från Svenska Skolidrottsförbundet. Det består av två delar, ett grundbidrag och en rörlig del. Den rörliga delen baseras bland annat på hur många kurser som SDF:et håller för medlemmarna. Ju fler kurser som genomförs och rapporteras, desto högre blir SDF-bidraget.

För att kursen ska vara bisdragsberättigande, dvs. godkännas för att tas med i beräkningen av SDF-bidraget, krävs att den uppfyller kriterierna. Kursen ska:

- Hållas av certifierade utbildare

- Innehålla alla de delar som enligt kurshandleningarna ska ingå i respektive kurs

- Pågå i minst så många timmar som anges i kurshandledningen

- Rapporteras korrekt och i tid i Utbildningsmodulen

Uppdaterad: 07 DEC 2017 14:33 Skribent: Anna Karlgård


08-699 60 00

This is a mailto link


Postadress
Skolidrottsförbundet
Box 11016 
100 61 Stockholm

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress:
Svenska Skolidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000, 086996501
E-post: This is a mailto link