Hoppa till sidans innehåll

SDF-konferens i Skövde oktober 2015


SDF-konferens – Bästa föreningsstödet

Välkommen att delta på SDF-konferensen i Skövde 16-18 oktober 2015!

SDF-konferensen är en viktig del av projektet Bästa föreningsstödet som syftar till att Skolidrottsförbundet ska kunna ge det allra bästa stödet till skolidrottsföreningarna i hela Sverige. Under konferensen kommer vi att fokusera på SDF:ens roll i förbundets funktion som stöd åt skolidrottsföreningarna. För att möjliggöra bra diskussioner är det viktigt att vi har representation från alla SDF-styrelser.

På fredagskvällen arrangerar vi en ungdomsträff för deltagare som är 26 år eller yngre och aktiva i ett SDF. Under ungdomskonferensen ges tillfälle att lära känna ungdomar från andra delar av Skolidrottssverige och att förbereda sig inför den stundande konferensen.

På fredagskvällen finns även möjlighet för SDF-ordföranden att arrangera en ordförandeträff. Förbundet kommer, om intresse finns, att ha ett rum till förfogande för SDF-ordföranden som vill träffas och diskutera och planera, till exempel inför förbundsmötet nästa år. Det är även ett bra tillfälle att prata med personer i styrelsen och valberedningen, som ni i sådana fall kan bjuda in till träffen.

Start- och sluttider
Fredag 16 oktober
16:45 ”Skolidrottsbussen” går från tågstationen i Skövde till Billingehus
17:30 Fika och uppstart ungdomsträff samt ordförandeträff
20:00 Middag, första hålltid för er som inte ska delta på ungdomsträff eller ordförandeträff

Söndag 18 oktober
14:00 Konferensen avslutas och ”Skolidrottsbussen” går från Billingehus till tågstationen

Anmälan och resebokning
Anmälan och resebokning ska göras senast den 31 augusti.

Anmälan görs via denna länk.

Resa bokar ni via resebyrån Grand Travel (efter den 20 juli då SJ släpper de billiga biljetterna) men senast 31 augusti. Kontakta Mikael Engvall på 08-699 65 80 eller This is a mailto link för att boka din resa. Enligt förbundets resepolicy åker vi i första hand tåg. Personer som åker från orter i Härjedalen, Medelpad eller längre norr ut får dock flyga om restiden från dörr till dörr då blir avsevärt kortare än med tåg.

En ”Skolidrottsbuss” kommer att gå från Skövde C (tågstationen) på fredagen och tillbaka på söndagen (se ovan). Busstiderna är anpassade till tågtiderna men skulle det mot förmodan inte passa med er resa så tar ni er på egen hand från tågstationen till Billingehus, www.vasttrafik.se. Spara kvittot om du vill att Skolidrottsförbundet ska betala din resa med lokaltrafiken!

Respektive SDF bekostar deltagandet för de som representerar SDF:et (gäller ej för deltagare i Ledarskapsprogrammet). För att möjliggöra för alla SDF att delta har styrelsen beslutat att subventionera kostnaderna för deltagarna. Vi tillämpar som vanligt en solidarisk fördelning av resekostnaden och erbjuder tre typer av boende (priset inkluderar resa, boende och mat).

Enkelrum                                            2 500 kr/person
Dubbelrum                                          2 100 kr/person
Alphyddan flerbäddsrum (2-8 bäddar)*   1 900 kr/person

*Boendet i Alphyddan är ett vandrarhemsboende som ligger några meter från hotellet och passar för er som vill bo flera personer tillsammans. Väljer ni att bo i Alphyddan behöver ni ta med egna lakan och handduk.

Frågor ställs till Anna Karlgård på This is a mailto link eller 08-699 65 04. Mer information om konferensen skickas till anmälda deltagare i början av september och läggs upp allt eftersom här på Insidan. Håll utkik!

Väl mött i Skövde!

Uppdaterad: 09 JUN 2015 13:37 Skribent: Anna Karlgård


08-699 60 00

This is a mailto link


Postadress
Skolidrottsförbundet
Box 11016 
100 61 Stockholm

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress:
Svenska Skolidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000, 086996501
E-post: This is a mailto link