Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträff!

07 FEB 2019 14:52
Alla unga Skol IF:are: Ta chansen och engagera dig i vår verksamhet. Ni är bjudna till en träff - läs mer här!
  • Uppdaterad: 07 FEB 2019 14:52

Vill du utveckla ditt föreningsengagemang? Lära dig mer om Skol IF och är mellan 15-20 år? Är du nyfiken och vill veta mer? Engagera dig i något nytt och träffa andra idrottsintresserade ungdomar?

Ta då chansen och kom på ungdomsträffen den 21 februari kl 17:30  i Idrottens Hus Skanstull, skansbrogatan 7 där vi går igenom vilka möjligheter som finns när du engagerar dig i Stockholms Skolidrottsförbund och vad Skolidrottsförbundet egentligen är och gör. 

Under kvällen får du träffa styrelsen i Stockholms Skolidrottsförbund och planera en rolig aktivitet för den blivande ungdomsgruppen. Vi bjuder på käk under kvällen!

Att ha ett engagemang i sitt Skol IF kan vara en fördel men är inget krav, vi lär dig! Är du intresserad av att förstå idrottens strukturer eller bara hitta på roliga projekt tillsammans med andra ungdomar från andra Skol IF? Våga ta chansen och kom på denna informationsträff.

Genom att medverka på träffen får du en chans att förstå vad det hela handlar om och känna efter om det kan vara något för dig. Ett fortsatt engagemang är alltså inget krav. Anmäl dig till informationsträffen på länken: http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1229510

Skribent: Pär Koren
Epost: This is a mailto link

Vår instagram nås genom att klicka på bilden

Logga Stockholms skolidrottsförbund

Stockholms Skolidrottsförbund

Swish 123 5608310

c/o Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

This is a mailto link

Postadress:
Stockholms Skolidrottsförbund
c/o Stockholms Idrottsförbund, Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info