Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Foto: Parasport Sverige
Till Hemsidan | Avprenumerera

Grattis alla vinnare av arrangemangspaket!

Sex skolor som var bland de 100 första att anmäla sig till Skoljoggen har nu dragits som vinnare av ett arrangemangspaket. Start- och målbanderoller, plastband, med mera ingår i paketet som förhoppningsvis blir till stor glädje!Se alla vinnare och läs mer

Råby skola var först med att anmäla sig

Någon måste ju vara först. Och först att anmäla sig till Skoljoggen i år var Råby skola utanför Nyköping. Mari Andersson heter den supersnabba läraren som nu blivit intervjuad!Läs mer om Råby skolas Skoljoggen

Anmälan till Skoljoggen 2016 är öppen

Redan i mars öppnade anmälan till Skoljoggen och omkring 300 skolor har redan anmält sig och börjat förberedelserna. Anmäl din skola du också och börja ladda!

Här läser du mer och anmäler skolan

Senaste nytt i rapport från "vår" barnby i Bouar

Kriget i Centralafrikanska republiken har nu pågått i över tre år. Det har skapat stor förödelse, splittrat familjer och drivit många människor på flykt. En ny president valdes den 14 februari 2016 och nu har hoppet om fred tänts på nytt.

Här kan du läsa rapporten från Bouar

Årets stora nyhet - Kartan!

I år kan du på ett ännu bättre sätt se hur stor och spridd vår Skoljoggenfamilj är. Med hjälp av en interaktiv karta kan du på ett både överskådligt och detaljerat sätt se vilka skolor som deltar i Skoljoggen och var de hör hemma. Du kan också läsa deras berättelser och tips för en lyckad Skoljoggen. Efter avslutad Skoljoggen kommer det gå att ladda upp bilder och se bilder från andras arrangemang.

Ta en titt på kartan

Fina Skoljoggengrejer att färga din Skoljoggen med

Vi har förstås även i år en massa bra grejer som kan användas för att göra Skoljoggen på din skola lite extra kul. I webbutiken finns start- och målbanderoller, plastband med mera som praktisk hjälp i arrangemanget. Och så finns det medaljer och armband och andra saker som kan vara kul att ge till eleverna som kämpat på så bra! Och snart har vi en mössa i butiken också!

Titta och beställ i webbutiken

Bloggat om Skoljoggen

Skoljoggen är viktigare än det kanske känns som. Det finns många olika viktiga anledningar till att Skoljoggen finns och behöver finnas. Vi gör det här tillsammans och vi skapar gemensamhet och liknande upplevelser mellan människor runt om i hela landet. Vi knyter band till varandra. Om detta och annat Skoljoggenrelaterat handlar blogginlägget på Skolidrottsbloggen.

Läs blogginlägget
Svenska Skolidrottsförbundet | Idrottens hus 11860 Stockholm | 086996000, 086996501 |